FN Blog 2020. április 05. Vince napja

megújulás cimkével talált blogbejegyzések

1. FN megújulás » Vicc is lesz, meg komoly is 2008-01-19 15:36:34
Alig észrevehető bulvárosodás – már muszáj -, tőlünk megszokott komolykodás, frappánsabb címek, tágas terek és megnyugtató színek – elképzelésünk szerint ilyen lesz hétfőtől a FigyelőNet. Reméljük tetszeni fog.
Cimkék: megújulás, bulvár, olvasottság,
2. FN megújulás » A nagy megújulás-csörte 2008-01-09 15:32:07
Egymásnak feszül szerkesztőség, grafikus és webergonómus, hogy megújítsa a FigyelőNetet.
Cimkék: harc, FigyelőNet, megújulás
3. FN megújulás » Miért újulunk meg? 2007-11-23 12:48:25
Előző bejegyzésünkben azt ígértük, hogy bővebben írunk a FigyelőNet megújulásának céljairól. Nincs kétségünk afelől, hogy a megújulás egészen radikálisnak fog tűnni, mivel egyik fő célja pont a design, a külső megreformálása volt. A kinézet mellett azonban számos más területen is változást fognak tapasztalni felhasználóink. A legutóbbi megújítás óta eltelt idő alatt ugyanis rengeteg visszajelzés érkezett hozzánk az olvasóktól, és saját tapasztalatunk is megmutatta, hogy mi az, amin változtatnunk kell. De menjünk sorba.
Cimkék: megújulás, FigyelőNet, design
4. FN megújulás » Megújul a FigyelőNet! 2007-11-09 16:51:19
Közel három éve már, hogy megújult lapunk külseje. A közelmúltban úgy gondoltuk, ismét itt az ideje egy komolyabb ráncfelvarrásnak. A gondolat megszületésétől az új oldal indulásáig tartó folyamatról szól majd a következő pár hónapban ez a blog. Értesítjük az érdeklődőket a háttérben zajló munkálatokról, elmondjuk mit, miért és hogyan alakítunk át a FigyelőNeten, és nem utolsó sorban kikérjük olvasóink véleményét is az elgondolásokról.
Cimkék: FigyelőNet, FN, megújulás

Belépés

Mondd el a véleményed!

Mondd el a véleményed. Az FN aktuális témáival kapcsolatban elmondhatod véleményedet az FN Bemondójában.
Klikk ide!