FN Blog 2020. április 05. Vince napja

hangrögzítés cimkével talált blogbejegyzések

1. Tárcsahang » Miért használ IP telefonközpontot egy mentőszolgálat? 2008-06-30 12:00:59
A mentőszolgálat tevékenységi körének kibővülésével és az ügyfélszám hirtelen, drasztikus megemelkedésével az analóg hangrögzítővel felszerelt vezetékes központ nem tudott megbirkózni. A telepített VOIP telefonközpont több mint ezer hívást bonyolít le és rögzít naponta. A hívások bárhonnan, azonnal visszahallgathatóak, archiválhatóak.
Cimkék: mentőszolgálat, voip, IP telefon, voip pbx, alközpont, telefonközpont, hangrögzítés
2. Tárcsahang » Botrányosan kevés magyar cég spórol a telefonszámlán 2007-10-01 10:30:00
Ma még csupán alig 2 százalékra tehető ugyan az ip-alközpontok aránya, de az installált alközpontok mind nagyobb része ip-képes. Az idei beszerzésekben ezek hányada a nagyvállalatoknál elérheti az egyharmadot, miközben az analóg alközpontok iránti igény marginálissá válhat.
Cimkék: ip, ip telefónia, ITC2007, hangrögzízés, GSM adapter, hívásnaplózás, hangposta, konferenciabeszélgetés, hangrögzítés, piackutatás
3. Tárcsahang » Miért buknak a cégek a VOIP-ra? 2007-05-22 12:08:38
Felmérésünkből kiderült: a magyar cégek leginkább azért váltanak VOIP telefonközpontra, mert attól költségeik csökkenését és hatékonyságuk növekedését várják.
Cimkék: extra szolgáltatás, VOIP telefonközpont, IP-telefon, irodai szám, hatékonyság, hangrögzítés, call-center, ISDN központ, VOIP szolgáltatások, freecall, Sip Discount, Pc, ingyen, voip, 3CX, asterisk, Glosterisk
4. Tárcsahang » Ne vegyél telefonközpontot: töltsd le ingyen! 2007-05-09 12:42:13
A szabad forráskódú, ingyenesen letölthető VOIP telefonközpont -az Asterisk- futótűzként terjed a világban: az USA-ban már állami intézményeket szolgál ki.
Cimkék: asterisk, digium, Mark Spencer, hangrögzítés, távoli mellék, Fonality, linux,

Belépés

Mondd el a véleményed!

Mondd el a véleményed. Az FN aktuális témáival kapcsolatban elmondhatod véleményedet az FN Bemondójában.
Klikk ide!